Irish Cream Brownies
Irish Cream Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 147 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema irlandeză baileys, untul, înlocuitorul de ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Irish Cream Brownies, Irish Cream Brownies, și Irish Cream Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Așezați chipsurile de ciocolată și untul într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când chipsurile de ciocolată și untul se topesc, amestecând la fiecare 30 de secunde. Se răcește ușor.
Adăugați zahăr și următoarele 3 ingrediente (prin extract de vanilie), amestecând bine cu un tel. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut sau până când zahărul se dizolvă, amestecând la fiecare 30 de secunde. Îndoiți amestecul de făină, amestecând doar până când este umed.
Întindeți aluatul într-un strat subțire într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește pe un suport de sârmă.