Irish Barmbrack ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 450 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 209 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, scorțișoară măcinată, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Pâine Irlandeză Barmbrack, Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, și Sărbătorind Moștenirea Mea Irlandeză Prin Mâncare (Cheesy Irish Soda Scones).
Instrucțiuni
1
Înmuiați fructele uscate în ceaiul fierbinte timp de 2 ore, apoi scurgeți și stoarceți ușor excesul de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Ceai
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 9 inch. Se amestecă împreună făina scorțișoară, nucșoară și bicarbonat de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
3
Bateți oul, zahărul, marmelada, coaja de portocală și fructele înmuiate în ceai până se combină bine. Îndoiți ușor făina până se combină, apoi turnați în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Marmeladă
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Zahăr
Ouă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când partea superioară a tortului revine când este ușor presată. Se lasă să se răcească în tigaie timp de 2 ore înainte de îndepărtare. Continuați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Apăsați obiectele alese în tort prin fund înainte de servire.