Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo

Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 245 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, sare de mare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Angelo, Pui Angelo, și Salata Casa D ' Angelo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tăiați fundul și tulpinile vinetelor. Cojiți-le folosind un cojitor de legume și feliați-le în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți puțin ulei de măsline și prăjiți feliile de vinete timp de aproximativ 4 până la 5 minute (dacă preferați o versiune mai sănătoasă a felului de mâncare, puteți grăta vinetele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați feliile gătite pe niște prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mare combinați untul, parmezanul proaspăt ras și sarea, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați frunzele proaspete de busuioc proaspăt mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
7
Așezați pastele sau spaghetele cu păr de înger într-o tigaie cu apă clocotită, readuceți la fierbere și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scurgere.
9
Adăugați pastele fierte în vasul mare cu amestecul de unt și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Luați o porție mică din paste și așezați-o deasupra unei felii de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Rotiți vinetele în jurul pastelor și puneți-le într-un vas rezistent la cuptor. Repetați acest proces cu toate feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Se toarnă niște sos de roșii piure, sau passata, peste rulourile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
PasataPasata
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
13
Așezați felii de cacioavallo deasupra. În cele din urmă, acoperiți vasul cu mai mult parmezan proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Așezați vasul în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista