Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 245 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, sare de mare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Angelo, Pui Angelo, și Salata Casa D ' Angelo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați fundul și tulpinile vinetelor. Cojiți-le folosind un cojitor de legume și feliați-le în felii de 1/2 inci.
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți puțin ulei de măsline și prăjiți feliile de vinete timp de aproximativ 4 până la 5 minute (dacă preferați o versiune mai sănătoasă a felului de mâncare, puteți grăta vinetele).
Așezați feliile gătite pe niște prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Într-un castron mare combinați untul, parmezanul proaspăt ras și sarea, după gust.
Adăugați frunzele proaspete de busuioc proaspăt mărunțite.
Așezați pastele sau spaghetele cu păr de înger într-o tigaie cu apă clocotită, readuceți la fierbere și gătiți până la al dente.
Adăugați pastele fierte în vasul mare cu amestecul de unt și combinați.
Luați o porție mică din paste și așezați-o deasupra unei felii de vinete.
Rotiți vinetele în jurul pastelor și puneți-le într-un vas rezistent la cuptor. Repetați acest proces cu toate feliile de vinete.
Se toarnă niște sos de roșii piure, sau passata, peste rulourile de vinete.
Așezați felii de cacioavallo deasupra. În cele din urmă, acoperiți vasul cu mai mult parmezan proaspăt ras.
Așezați vasul în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când sosul este bulbuc.