Insulele Hawaii coapte este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 699 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructele pasiunii, zahărul, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insulele Hawaii Coapte, Banane Coapte Hawaiene, și Hawaiian BBQ cuptor coapte coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Linia de 13x9x2 " tava de copt din metal cu hartie de pergamentși unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți făina, coacețipulbere și sare într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană zahăr, ulei și 1/2 cană apă într-un castron mare. Bateți în amestecul de făină.Se amestecă nuca de cocos. Folosind un mixer electric montat cu bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mediu până se formează vârfuri moi.Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr.Îndoiți în aluat doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până se umflă, ușor auriu, iar un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Letcool în tigaie pe raft (tort poate cădea ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Puneți o strecurătoare peste un castron mare;pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Combinați ananasul, zahărul și3 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Pur și simplu în ablender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă prin filtru; apăsați pe solide pentru a extrage cât mai multe lichide posibile; aruncați solidele. Se amestecă ROM șisuc de var. Procesați într-un producător de înghețatăconform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
Preîncălziți cuptorul 325 F.
2
Combinați zahărul, sarea și 3/4 ceașcăapă într-o cratiță mică și aduceți la aboil. Reduceți căldura la mediu și amestecați nucile.Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.Tulpina, apoi transferați piulițele într–un pergamentfoaie de copt tapetată cu hârtie. Gatiti pana la aurși prăjită, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
3
Lasă să se răcească.
1
Într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile cu cremă de tartru la viteză mică până se spumează.Cu mașina care funcționează la viteză medie,adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
2
Addrum și gumă xantan (dacă se utilizează); continuațibătind până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă Xantan
1
Inversați tortul pe o suprafață de lucru;îndepărtați pergamentul. Folosind un ramekin ca aguide, tăiați tortul în 6 runde, astfel încât fiecarese va potrivi într-un ramekin de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Lucrând cu 1 ramekin la un moment dat, lingura 3/4 cană sorbet în ramekin; blat neted și așezați 1 tort rotund, apăsând pentru a adera;transferați imediat la congelator. Repetați curămânând ramekins. Congelați timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Rulați un cuțit subțire în jurul a 1 ramekin. Invertorpe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuțit
4
Spread 1 cupmeringue scant peste partea de sus și părți de tort cu anoffset spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați la o coacere cu ramăfoaie și înghețați timp de 30 de minute. Repetați cu prăjiturile și bezelele rămase; adăugațifiecare la foaia de copt cu margini în freezer.DO înainte: se pot face prăjituri Asamblate3 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați prăjiturile petigaie de foi la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți până când bezea esteprăjit, 1-2 minute. Folosind o spatulă mare, transferați prăjiturile pe farfurii. Lingură suc de fructe de pasiune și pulpă în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De Pasiune
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Sprinklelime zest peste bezea.
10
Se ornează cunuci de macadamia, dacă se utilizează.