Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale

Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale
Reteta Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 731 calorii, 67g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de tei, chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Jamaica-Me-Crazy Chicken Tropicale, Pui de insulă cu Salsa de fructe, și Pui Condimentat Cu Rom-Zahăr Cu Salsa De Mango Mojito.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată împreună într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă de etanșare cu fermoar.
1
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie cu sos mediu, cu un capac etanș, așezat la foc mediu și încălzit timp de un minut,.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez și sotati amestecând aproape constant până când orezul începe să devină limpede și doar puțin maro pe margini.Aruncați ingredientele rămase, cu excepția apei și sotati timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Așezați roșii tăiate cubulețe, ardei gras, ardei iute, ceapă, portocale și cilantru bowl.In un castron separat se amestecă coaja și var, oțet balsamic, zahăr, sare, piper și cayenne, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă lichide peste fructe și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 5 minute. Gustați și reglați condimentele după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1
Așezați puiul în centrul farfuriei, înconjurați cu un cerc de orez, așezați salsa deasupra puiului.Notă: Simțiți-vă liber să ajustați condimentele după bunul plac. Cantitatea de ardei iute poate fi crescută sau omisă dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

1Oreos dublu umplutpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1ardei gras, tăiat cubulețe, de orice culoareardei gras, tăiat cubulețe, de orice culoare1Oreos dublu umplutcayennecayenne1Oreos dublu umplutardei iute cayenne sau 1% 2, tocatardei iute cayenne sau 1% 2, tocat4creveți și cu venecayenne, poate fi folosit pentru căldură adăugatăcayenne, poate fi folosit pentru căldură adăugată1kilogrameFasole verde scursă sau 1C congelatăFasole verde scursă sau 1C congelată1ardei iute, însămânțat și tăiat cubulețeardei iute, însămânțat și tăiat cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcilantro, tocatcilantro, tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcilantro, tocatcilantro, tocat1Bucăți de caramele Heath Barînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocatăceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocată1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde, tocataceapa verde, tocata3ceapa verde, tocataceapa verde, tocata1ardei jalapeno, însămânțat și tocatardei jalapeno, însămânțat și tocat1lime, suc și zest delime, suc și zest de1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de tei (opțional)coaja de tei (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmentă, tocatămentă, tocată1Oreos dublu umplut3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa, cubuleteceapa, cubulete1miciportocaliu, decojit și tăiat cubulețeportocaliu, decojit și tăiat cubulețe1pinch1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1pătlagină coaptă, curățată și tăiată cubulețepătlagină coaptă, curățată și tăiată cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare sare de telina, sare de ceapa, condimente de pasare, praf de usturoi, boia de ardei si piperfiecare sare de telina, sare de ceapa, condimente de pasare, praf de usturoi, boia de ardei si piper1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmiere de citricemiere de citrice1pinchsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului1Oreos dublu umplutsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1pinchsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1roșii, însămânțate și tăiate cubulețeroșii, însămânțate și tăiate cubulețe4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista