Instrucțiuni de Remake pentru gem sau jeleu gătit CERTO

Instrucțiuni de Remake pentru gem sau jeleu gătit CERTO
Instrucțiuni de Remake pentru gemul sau jeleul gătit CERTO ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă servește 1 și costă 3,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1102 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Un amestec de pectină de fructe certo, gemul, zahărul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granola Perfectă-Remake, Remake-Ul Mind Probe, și Gem CERTO Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți borcanul: spălați un borcan cu jumătate de halbă și înșurubați banda în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă clocotită peste un capac plat în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Pregătiți un lot de încercare: măsurați gemul sau jeleul în mici (1-qt.) cratiță . Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați zahăr, suc de lămâie și pectină; se amestecă până se omogenizează bine. Reveniți la fierbere completă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PectinăPectină
ZahărZahăr
7
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal. Imediat se toarnă în borcan sterilizat. Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore pentru a verifica setul de gem sau jeleu. Între timp, depozitați punga deschisă de pectină în frigider. Păstrați borcanul cu gem sau jeleu din lotul de încercare la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
JeleuJeleu
GemGem
8
Pregătiți restul lotului: dacă lotul de încercare se stabilește satisfăcător, pregătiți restul lotului în 6 - 8-qt. stockpot, refacerea nu mai mult de 8 căni de gem sau jeleu la un moment dat și folosind aceleași direcții ca și pentru lotul de încercare cu măsurile enumerate mai sus de zahăr, suc de lămâie și pectină pentru fiecare 1 cană de gem sau jeleu. Oală în borcane sterilizate, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PectinăPectină
JeleuJeleu
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
PolonicPolonic
9
Borcane de proces: aduceți Conservatorul de apă clocotită, pe jumătate plin cu apă, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min. pentru jeleu; 10 min. pentru gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
GemGem
12
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.) Aruncați orice pectină rămasă în punga deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista