Insalata Caprese Kabobs cu Reducere de Otet Balsamic si Pasta Eros Pista

Insalata Caprese Kabobs cu Reducere de Otet Balsamic si Pasta Eros Pista
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă Broșuri Insalata Caprese cu Reducere de Oțet Balsamic și Pastă Eros Pista. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă 2,22 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 366 de calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 17 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper proaspăt spart, roșii cherry, ulei de măsline și mozzarella. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Insalata Caprese cu reducere de oțet balsamic, Brochete de brânză Caprese cu reducere de balsamic și Mango la grătar cu reducere de oțet balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 4 frigarui metalice (18 inchi).
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pentru a face sosul, turnați oțetul balsamic într-o cratiță mică și reduceți foarte încet la foc mic. Se amestecă din când în când până scade la consistența siropului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Pe o frigărui, puneți 1 roșie cherry, 1 bucată de mozzarella proaspătă și 1 frunză mare de busuioc pliată. Repetați acest model până când rămân 2 inci la capătul frigărui. Împingeți ingredientele în jos spre vârful de jos pentru a manipula ușor blaturile. Repetați cu restul de frigărui și ingrediente. Când frigăruile sunt gata de făcut la grătar, puneți-le pe o bucată mare de folie, ungeți-le cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Transferați foaia de folie cu frigărui pe grătar și închideți capacul până când brânza începe să se topească, aproximativ 3 minute. Când ați terminat, trageți frigăruile de pe foc prinzând părțile laterale ale foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Stropiți fiecare frigărui uniform cu reducerea balsamică și stropiți fiecare cu 1 linguriță de Eros Pista.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Transferați pe un platou de servire și savurați.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista