Insalata Caprese Kabobs cu Reducere de Otet Balsamic si Pasta Eros Pista

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă Broșuri Insalata Caprese cu Reducere de Oțet Balsamic și Pastă Eros Pista. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă 2,22 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 366 de calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 17 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper proaspăt spart, roșii cherry, ulei de măsline și mozzarella. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Insalata Caprese cu reducere de oțet balsamic, Brochete de brânză Caprese cu reducere de balsamic și Mango la grătar cu reducere de oțet balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: 4 frigarui metalice (18 inchi).
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Pentru a face sosul, turnați oțetul balsamic într-o cratiță mică și reduceți foarte încet la foc mic. Se amestecă din când în când până scade la consistența siropului, aproximativ 10 minute.
Pe o frigărui, puneți 1 roșie cherry, 1 bucată de mozzarella proaspătă și 1 frunză mare de busuioc pliată. Repetați acest model până când rămân 2 inci la capătul frigărui. Împingeți ingredientele în jos spre vârful de jos pentru a manipula ușor blaturile. Repetați cu restul de frigărui și ingrediente. Când frigăruile sunt gata de făcut la grătar, puneți-le pe o bucată mare de folie, ungeți-le cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper, după gust.
Transferați foaia de folie cu frigărui pe grătar și închideți capacul până când brânza începe să se topească, aproximativ 3 minute. Când ați terminat, trageți frigăruile de pe foc prinzând părțile laterale ale foliei.
Stropiți fiecare frigărui uniform cu reducerea balsamică și stropiți fiecare cu 1 linguriță de Eros Pista.
Transferați pe un platou de servire și savurați.