Inimioare de anghinare înăbușite în ulei de măsline (artichauts 0 la Barigoule)
Inimile de anghinare înăbușite în ulei de măsline (artichauts la Barigoule) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $ 4.09 pe portie. O porție conține 267 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Brânză Cu Inimi De Anghinare Și Rețetă De Vinetă De Măsline Kalamatan, Barigoule De Anghinare Rapidă Și Acidulată, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado pentru rețete similare.