Inimi de fructe de pădure cu cremă de ciocolată-portocală

Inimile de fructe de pădure cu cremă de ciocolată-portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zmeură, cremă de ciocolată-portocală, aluat de puf de cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Inimi De Cacao Ciocolată-Portocalie, Biscuiți de ciocolată cu ciocolată cu cremă coagulată cu ciocolată și portocale și marmeladă de portocale, și Pufuri De Fructe De Pădure Cu Cremă De Muscat Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe două foi de copt ușor untate de 12 pe 15 inci, folosind o spatulă îngustă, formați porții de 1/4 cană de aluat de puf crem în inimi de 3 inci pe cea mai largă dimensiune și 3 inci lungime în centru. Faceți V-ul în partea de sus a inimilor adânc, deoarece își pierd definiția pe măsură ce se coace (Vezi notele).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când pufurile sunt aurii, 25 până la 35 de minute; dacă coaceți foile în același timp într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătate. Cu o frigăruie de lemn, împingeți fiecare puf în mai multe locuri, apoi continuați să coaceți până se rumenesc, se usucă și se crocant, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Transferați pufurile în rafturi pentru a se răci complet.
Tăiați inimile în jumătate pe orizontală. Puneți fiecare bază pe o farfurie de desert și umpleți cu cremă de ciocolată-portocală.
Clătiți și scurgeți zmeura; se usucă. Distribuiți fructele de pădure uniform peste umplutură (salvați câteva pentru garnitură, dacă doriți). Puneți vârfurile inimii peste fructe de pădure.
Se ornează cu bucle de ciocolată semidulce și se cerne ușor zahăr pudră sau cacao neîndulcită deasupra.