Inimi De Aperitiv Umplute Cu Ardei Roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați inimile aperitive umplute cu ardei roșu. O porție conține 10 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, amestec original, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1034 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Coroane Și Inimi Umplute Cu Gem, Fudge Umplut Inimile, și Sgt Pepper & The Hungry Hearts Band: baie de ardei roșu prăjit ridicol de ușor.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, oregano și apă până când amestecul se reunește. Pe suprafața de lucru presărată cu amestec Bisquick suplimentar, frământați aluatul de 5 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 13x10 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Într-un castron mic, amestecați brânza și ardeiul gras.
Întindeți amestecul uniform peste aluat. Rulați cu grijă marginile lungi de aluat pentru a se întâlni în centru.
Așezați pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie pergament de gătit. Congelați 10 până la 15 minute sau până când este ferm.
Între timp, încălziți cuptorul la 204°. pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
Transferați aluatul pe placa de tăiat. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în felii de 1/2 inch.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de cookie pulverizată. Prindeți ușor baza inimii în punct.
Ungeți untul peste Inimi.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când blaturile sunt ușor aurii. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.