Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Inimile de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan sunt un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de inimi de anghinare, oțet balsamic, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, Rubarbă Și Ceapă Confit Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, și Cotlete cu oțet balsamic, cimbru și piure de parmezan.
Instrucțiuni
Aduceți cratița medie de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați anghinare și gătiți până se înmoaie ferm, 4 până la 5 minute.
Se scurge bine. Ceapa se toaca marunt.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie medie la foc mediu. Se amestecă anghinare urmată de ceapă.
Se presară cu oregano. Gatiti anghinarea pana se rumeneste usor si ceapa se rumeneste frumos, amestecand frecvent ca ceapa maro, 5 pana la 7 minute. Reduceți căldura în orice moment dacă ceapa începe să se rumenească prea repede.
Reduceți căldura la minim și adăugați oțet balsamic și 1 lingură de apă. Răzuiți fundul rumenit al tigaiei pe măsură ce lichidul se evaporă, amestecând, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește fierbinte, presărat cu parmezan.
Variație pentru inimile de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Serviți anghinarea caldă sau la temperatura camerei ca antipasto. Îmbrăcați-le cu puțin ulei de măsline în plus și condimentați puțin mai mult cu oregano și oțet.
Îmbrăcarea inimilor de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Omiteți parmezanul ras și cu un cojitor de legume radeți fâșii de parmezan dintr-o pană direct deasupra anghinarelor.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;