Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan

Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Inimile de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan sunt un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de inimi de anghinare, oțet balsamic, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, Rubarbă Și Ceapă Confit Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, și Cotlete cu oțet balsamic, cimbru și piure de parmezan.

Instrucțiuni

1
Aduceți cratița medie de apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați anghinare și gătiți până se înmoaie ferm, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Se scurge bine. Ceapa se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Încălziți uleiul de măsline în tigaie medie la foc mediu. Se amestecă anghinare urmată de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu oregano. Gatiti anghinarea pana se rumeneste usor si ceapa se rumeneste frumos, amestecand frecvent ca ceapa maro, 5 pana la 7 minute. Reduceți căldura în orice moment dacă ceapa începe să se rumenească prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CeapăCeapă
6
Reduceți căldura la minim și adăugați oțet balsamic și 1 lingură de apă. Răzuiți fundul rumenit al tigaiei pe măsură ce lichidul se evaporă, amestecând, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește fierbinte, presărat cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
8
Variație pentru inimile de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ParmezanParmezan
CeapăCeapă
9
Serviți anghinarea caldă sau la temperatura camerei ca antipasto. Îmbrăcați-le cu puțin ulei de măsline în plus și condimentați puțin mai mult cu oregano și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OțetOțet
10
Îmbrăcarea inimilor de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ParmezanParmezan
CeapăCeapă
11
Omiteți parmezanul ras și cu un cojitor de legume radeți fâșii de parmezan dintr-o pană direct deasupra anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista