Ingredientul Secret (Muștar Dijon): Moules Dijonnaise

Ingredientul Secret (muștar Dijon): Moules Dijonnaise este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1131 calorii, 62g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, smântână grea, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar, Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, și Ingredientul Secret( miere): muștar cremos de miere pentru fructe de mare.
Instrucțiuni
Așezați midiile și făina într-un castron imens și acoperiți cu apă rece. Lăsați midiile să se înmoaie în timp ce pregătiți restul ingredientelor și vor Dezgoli orice nisip pe care l-ar putea economisi în burtă. În cele din urmă, scurgeți și clătiți midiile. Aruncați orice este deschis.
Într-o tigaie mare și largă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul se ondulează, adăugați șalotele și prazul și condimentați cu sare și piper. Saut, amestecand adesea, pana cand legumele sunt moi si parfumate, dar nu aurii: aproximativ 3 minute. Coborâți focul și adăugați usturoiul, amestecându-l cu celelalte legume timp de aproximativ 45 de secunde. Apoi adăugați vinul și cimbru și condimentați amestecul cu sare și piper. Acoperiți oala, păstrați-o la foc mic și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați midii și ridicați focul la mediu-mare. Păstrați oala acoperită. Midiile sunt fierte când s-au deschis toate. Durează aproximativ 5 minute. Aruncați orice care rămâne încăpățânat închis.
Opriți focul și amestecați muștarul și smântâna, până se combină bine în bulion. Gustați bulionul pentru condimentare și reglați-l după cum este necesar.
Serviți imediat, cu o baghetă mare pentru a se rupe și a se înmuia în bulion.