Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă

Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă. Această rețetă face 6 porții cu 604 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 236 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): înghețată Cremcicle cu bucăți de ciocolată, Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Ingredient Secret Sos De Afine Ziua Recunostintei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, încălziți merisoarele și 1/3 cană de zahăr la foc mediu-mare până când merisoarele încep să se încălzească. Acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti 10 minute, amestecand des, pana cand boabele se inmoaie si se sparg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați amestecul de fructe de pădure în blender și pur și pur. Treceți merișorul pur și simplu prin sita cu plasă fină. Amestecul ar trebui să producă aproximativ 1 cană de merișor neted pur approxide. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-o cratiță mare, încălziți împreună smântână, lapte, 1/3 cană zahăr și un vârf de sare la foc mediu-mic până când sunt opărite (se vor forma bule în jurul marginilor cremei). Între timp, folosiți bătător electric pentru a bate împreună gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr, până când amestecul este palid și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Odată ce amestecul de smântână este fierbinte, turnați 1/3 din acesta în amestecul de gălbenușuri de ou și bateți rapid pentru a tempera gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă amestecul înapoi în oală cu crema rămasă și se gătește la foc mic. Folosiți lingura de lemn pentru a amesteca în mod constant crema până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 170 de F. F. treceți crema prin sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Bateți amestecul de afine. Acoperiți crema de afine și răciți-o la frigider până se răcește bine, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Chiar înainte ca înghețata să fie complet agitată, adăugați bucăți de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
8
Transferați în recipientul cu capac și congelați cel puțin 4 ore.
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de a scoate și servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista