Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă. Această rețetă face 6 porții cu 604 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 236 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): înghețată Cremcicle cu bucăți de ciocolată, Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Ingredient Secret Sos De Afine Ziua Recunostintei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, încălziți merisoarele și 1/3 cană de zahăr la foc mediu-mare până când merisoarele încep să se încălzească. Acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti 10 minute, amestecand des, pana cand boabele se inmoaie si se sparg.
Transferați amestecul de fructe de pădure în blender și pur și pur. Treceți merișorul pur și simplu prin sita cu plasă fină. Amestecul ar trebui să producă aproximativ 1 cană de merișor neted pur approxide. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-o cratiță mare, încălziți împreună smântână, lapte, 1/3 cană zahăr și un vârf de sare la foc mediu-mic până când sunt opărite (se vor forma bule în jurul marginilor cremei). Între timp, folosiți bătător electric pentru a bate împreună gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr, până când amestecul este palid și gros.
Odată ce amestecul de smântână este fierbinte, turnați 1/3 din acesta în amestecul de gălbenușuri de ou și bateți rapid pentru a tempera gălbenușurile de ou.
Se toarnă amestecul înapoi în oală cu crema rămasă și se gătește la foc mic. Folosiți lingura de lemn pentru a amesteca în mod constant crema până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 170 de F. F. treceți crema prin sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Bateți amestecul de afine. Acoperiți crema de afine și răciți-o la frigider până se răcește bine, cel puțin 4 ore.
Înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Chiar înainte ca înghețata să fie complet agitată, adăugați bucăți de ciocolată albă.
Transferați în recipientul cu capac și congelați cel puțin 4 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de a scoate și servi.