Inele de patiserie suedeză

Inele de patiserie suedeză
Swedish Pastry Rings este un aperitiv lacto ovo vegetarian . O porție conține 106 calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 32. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte evaporat cald, nuci pecan, făină și zahăr de cofetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați Inele de ceapă cu zară , Inele de mere pentru desert cu sirop de cremă de scorțișoară și Inele de ceapă fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, 2 linguri de zahăr și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Într-un alt castron mare, dizolvați drojdia și zahărul rămas în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de lapte, ou și pesmet; bate pana se omogenizeaza bine. Se amestecă coacăzele. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Tapetați două foi de copt cu folie și ungeți folia; puse deoparte. Pentru umplutură, într-un castron mic, cremă unt și zahăr brun până devine ușor și pufos; se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Puneti in jos aluatul. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Rulați fiecare porție într-un format de 14 inchi. x 7 inchi. dreptunghi; împrăștiați umplutura până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți pâinile cu cusătura în jos pe tigăile pregătite; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
11
Pentru glazură, într-o cratiță mică, gătiți untul la foc mediu până se rumenește ușor, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se ia de pe foc. Adăugați zahărul de cofetă, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
13
Stropiți peste inelele de patiserie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista