Inele de patiserie suedeză
Swedish Pastry Rings este un aperitiv lacto ovo vegetarian . O porție conține 106 calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 32. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte evaporat cald, nuci pecan, făină și zahăr de cofetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați Inele de ceapă cu zară , Inele de mere pentru desert cu sirop de cremă de scorțișoară și Inele de ceapă fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, 2 linguri de zahăr și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Într-un alt castron mare, dizolvați drojdia și zahărul rămas în apă caldă.
Adăugați amestecul de lapte, ou și pesmet; bate pana se omogenizeaza bine. Se amestecă coacăzele. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Tapetați două foi de copt cu folie și ungeți folia; puse deoparte. Pentru umplutură, într-un castron mic, cremă unt și zahăr brun până devine ușor și pufos; se amestecă nuci pecan.
Puneti in jos aluatul. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un format de 14 inchi. x 7 inchi. dreptunghi; împrăștiați umplutura până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Puneți pâinile cu cusătura în jos pe tigăile pregătite; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
Pentru glazură, într-o cratiță mică, gătiți untul la foc mediu până se rumenește ușor, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Adăugați zahărul de cofetă, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Stropiți peste inelele de patiserie.