Inele De Patiserie Prăjite
Inele de patiserie prajite ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 140 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Inele De Patiserie Suedeze, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite.
Instrucțiuni
Aduceți laptele, untul, sarea și coaja la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc mare, amestecând doar până când untul este topit, apoi reduceți focul la moderat.
Adăugați făină dintr-o dată, amestecând energic cu o lingură de lemn până când amestecul este neted și se îndepărtează de partea tigaiei, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând energic după fiecare adăugare până la omogenizare.
Încălziți 2 inci de ulei într-o oală grea adâncă de 4 litri (de preferință un cuptor olandez din fontă) la foc moderat până când termometrul înregistrează 360 F.
Cerneti impreuna zaharul si scortisoara intr-un bol.
În timp ce uleiul se încălzește, rulați linguri rotunjite de aluat în bile cu mâinile umezite și puneți-le pe o foaie unsă de folie de plastic. Ridicați o minge și faceți o gaură în mijloc cu degetul mare, apoi introduceți mânerul unei linguri de lemn în gaură. Când uleiul ajunge la 360 F, coborâți cu grijă aluatul pe mâner în ulei, apoi lărgiți ușor gaura cu o mișcare circulară a lingurii până când aluatul se ridică la suprafață, aproximativ 30 de secunde (nu vă faceți griji dacă unele se deschid).
Scoateți lingura, lăsând bu-ul de gătit în ulei și repetați cu încă 4 bile. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până devine auriu și gătit, 6 până la 7 minute.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie. Întoarceți bu caldul în amestec de zahăr pentru a acoperi.
Formați și prăjiți mai multe bu-uri, în loturi de 5, în același mod.
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și la Dean & DeLuca (877-826-9246).