Inele de mere coapte cu sos de Caramel
Inele de mere coapte cu sos de Caramel este un vegetarian desert. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica bord de nucsoara, sare, mere delicioase de aur, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Inele de Fritter de mere cu sos de Caramel, Inele de mere modul La cu sos de Caramel, și inele de mere caramel / # ProduceforKids pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Feliați merele transversal în felii de 1/2 inch. Puneți deoparte cele mai mari 8 felii; rezervați mărul rămas pentru o altă utilizare.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul granulat, sarea și nucșoara într-un castron mediu. Se amestecă cidrul și albușurile de ou (aluatul va fi gros).
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Înmuiați 4 felii de mere în aluat; așezați în tigaie. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Aranjați feliile de mere pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; acoperiți ușor feliile de mere cu spray de gătit. Repetați procedura cu feliile de mere rămase.
Coaceți feliile de mere la 400 timp de 10 minute sau până când marginile sunt clare.
Stropiți fiecare din cele 4 farfurii cu 1 lingură de sos de caramel; se acoperă cu 2 felii de mere.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.