Inele de dovlecei cu glazură de miere-soia
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Inelele de dovlecei cu glazură de miere-soia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei de ghindă, ghimbir, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Inele De Dovleac Prăjite Cu Miere, Kabocha Squash cu glazură de ghimbir cu miere {GF & Low Fat}, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Linia de coacere mare cu folie. Pulverizați cu spray antiaderent cu ulei vegetal.
Tăiați ambele capete ale fiecărui dovleac.
Tăiați fiecare dovleac transversal în 4 inele. Scoateți semințele și aruncați-le.
Așezați inelele de dovlecei într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți bine foaia de copt cu folie.
Coaceți până când dovlecelul începe să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca.
Scoateți folia din dovlecei.
Ungeți jumătate din amestecul de miere peste dovlecei.
Se presară sare și piper.
Coaceți descoperit 10 minute.
Periați amestecul de miere rămas peste dovlecei; continuați să coaceți până când dovlecelul este maro, fraged și glazurat, aproximativ 10 minute.
Per porție: calorii, 114; grăsimi totale, 0,5 g; grăsimi saturate, 0; colesterol, 0