Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 550 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, praf de chili, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili, Inele crocante de ceapă de nucă de cocos coapte cu sos dulce de Chili, și Chili stil cartofi dulci fasole neagră burgeri w / coapte Cheddar bere ceapa inele + oua prajite.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o friteuză sau cuptor olandez la 360 de grade F.
Pentru a face sosul de chili, combinați maioneza, sosul de chili, pudra de chili și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la servire.
Se taie ceapa în inele foarte subțiri și se separă inelele.
Întindeți-le și presărați cu sare condimentată.
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă.
Puneți inelele de ceapă în pungă în loturi, închideți bine și agitați până când inelele de ceapă sunt acoperite.
Prăjiți inelele de ceapă în loturi timp de 3 până la 4 minute, până când sunt maro și crocante.
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Se servește cu sos de chili.