Inele De Ceapă Prăjite

Inele De Ceapă Prăjite
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Inelele de ceapă prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 237 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de piper, zară, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 1/2 inch și separați feliile în inele, rezervând inele interioare mici pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se amestecă ZARA, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mare, apoi se amestecă ușor inelele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea, întorcându-se ocazional, 10 minute.
4
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Bateți împreună făina, restul de 2 lingurițe de sare și restul de linguriță de piper într-un castron larg de mică adâncime. Dragă inele de ceapă câteva la un moment dat în făină, scuturând excesul și aranjați în 1 strat pe tăvi căptușite cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați ceapa să stea 15 minute (pentru ca aluatul să se întărească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Topiți suficientă scurtare într - o tigaie grea adâncă de 10 până la 12 inci pentru a măsura aproximativ 1 inch și încălziți la foc moderat până când înregistrează 360 F pe termometru. Prăjiți inelele de ceapă în loturi de 4 până la 6, fără aglomerare, răsturnând o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați ca gătit pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați pe 1 sau 2 foi mari de copt (se suprapun ușor inelele dacă este necesar) și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista