Inele De Ceapă Picante
Inelele de ceapă picante necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de sare, făină, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Inele De Ceapă Picante, și Inele picante de ceapă de bivol și baie de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, înlocuitorul de ou și făina în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună firimiturile de pâine, sare, piper, cayenne, oregano, busuioc și fulgi de ardei roșu.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea sau friteuză la 365 grade F (180 grade C). Scufundați inelele de ceapă în făină, apoi în înlocuitorul de ouă, apoi în amestecul de firimituri de pâine, scuturând orice exces după fiecare scufundare. Aruncați cu grijă fiecare inel de ceapă în uleiul fierbinte și prăjiți aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte sau până la auriu.
Scoateți din ulei fierbinte la prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se servește fierbinte cu mult ketchup.