Inele De Ceapă De Modă Veche
Inelele de ceapă de modă veche sunt un fără lactate rețetă cu 3 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, firimiturile de pâine, sarea condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 365 grade F (185 grade C).
Separați feliile de ceapă în inele și lăsați-le deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Înmuiați feliile de ceapă în amestecul de făină până când toate sunt acoperite; pus deoparte.
Bateți oul și laptele în amestecul de făină folosind o furculiță. Înmuiați inelele făinoase în aluat pentru a acoperi, apoi așezați-le pe o grătar pentru a se scurge până când aluatul nu mai picură. Suportul de sârmă poate fi așezat peste o foaie de folie de aluminiu pentru o curățare mai ușoară.
Întindeți firimiturile de pâine pe o farfurie sau pe un vas puțin adânc.
Așezați inelele pe rând în firimituri și scoateți firimiturile peste inel pentru a le acoperi. Dați-i un robinet dur în timp ce îl scoateți din firimituri. Acoperirea ar trebui să se agațe foarte bine. Repetați cu inelele rămase.
Prăjiți adânc inelele câteva la un moment dat timp de 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare de condimente și se servește.