Inele De Ceapă De Modă Veche

Inele De Ceapă De Modă Veche
Inelele de ceapă de modă veche sunt un fără lactate rețetă cu 3 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, firimiturile de pâine, sarea condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 365 grade F (185 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Separați feliile de ceapă în inele și lăsați-le deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înmuiați feliile de ceapă în amestecul de făină până când toate sunt acoperite; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Bateți oul și laptele în amestecul de făină folosind o furculiță. Înmuiați inelele făinoase în aluat pentru a acoperi, apoi așezați-le pe o grătar pentru a se scurge până când aluatul nu mai picură. Suportul de sârmă poate fi așezat peste o foaie de folie de aluminiu pentru o curățare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
5
Întindeți firimiturile de pâine pe o farfurie sau pe un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați inelele pe rând în firimituri și scoateți firimiturile peste inel pentru a le acoperi. Dați-i un robinet dur în timp ce îl scoateți din firimituri. Acoperirea ar trebui să se agațe foarte bine. Repetați cu inelele rămase.
7
Prăjiți adânc inelele câteva la un moment dat timp de 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc.
8
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare de condimente și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista