Inele De Ceapă
Inelele de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, zară, sare și piper. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
Înveliți inelele de ceapă în zară condimentată: într-un castron mare, amestecați Zara (sau iaurtul și laptele) cu 1 1/2 lingurițe sare și 1 linguriță piper negru.
Amestecați ceapa în amestecul de zară și asigurați-vă că fiecare inel este complet acoperit cu zară.
Lăsați să stea timp de 15 până la 30 de minute.
Combinați făina, făina de porumb, sarea, piperul într-un castron separat: într-un castron separat (suficient de mare pentru a draga inelele de ceapă) bateți împreună făina și făina de porumb, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Adăugați 2 până la 3 căni de ulei într-o oală mare (5 până la 6 litri), cu fund gros. (Asigurați-vă că vasul este absolut uscat în interior înainte de a adăuga uleiul sau orice Apă reziduală se va stropi pe măsură ce uleiul se încălzește.)
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul oalei cu 3/4 până la 1 inch.
Încălziți uleiul la 375 km F. Folosiți un termometru bun pentru bomboane sau un termometru instant (cum ar fi un Thermapop) pentru a măsura căldura uleiului. Poate fi necesar să înclinați tigaia pentru a acoperi complet senzorul termometrului și pentru a obține o citire precisă.
Fiți foarte atenți ori de câte ori manipulați ulei fierbinte. Fără copii care aleargă în bucătărie. Fără distrageri. Nu răspundeți la telefon dacă sună. Fii atent. Puneți capacul tigaiei aproape.
Testați uleiul aruncând un mic vârf de făină în uleiul încins. Dacă făina sfârâie, uleiul este gata. Dacă arde, scoateți oala de pe foc și lăsați uleiul să se răcească puțin.
Dragați inelele de ceapă acoperite cu zară în amestecul de făină (de două ori):
Scoateți inelele de ceapă pe rând din amestecul de zară și dragați-le în amestecul de făină pentru a le acoperi.
Dacă învelișul pare puțin subțire (s-ar putea) sau dacă doriți inele de ceapă extra crocante, înmuiați din nou inelele de ceapă în amestecul de zară și dragați-le din nou în făină. Această acoperire dublă va face inelele de ceapă mai crocante.
Prăjiți în ulei: folosiți clești pentru a plasa inelele unul câte unul în uleiul fierbinte. Se prăjește un minut pe fiecare parte, până se rumenesc.
Când adăugați inelele de ceapă în oală, temperatura uleiului va scădea în mod natural. Reglați căldura astfel încât temperatura uleiului din tigaie să rămână între 350 F și 390 F.
Așezați inelele de ceapă prăjite pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Păstrați inelele de ceapă prăjite la cald într-un cuptor de 200 F în timp ce prăjiți restul inelelor.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar între loturi.
Lăsați uleiul să se încălzească înapoi până la 375 km f înainte de a începe un nou lot.
Notă: cel mai bine este să nu turnați uleiul rămas în scurgere. Mai bine să turnați într-un borcan gol suplimentar și să aruncați cu coșul de gunoi.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Inele de ceapa funcționează foarte bine cu spumant rosul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.