Inel De Tort Cu Cafea Cu Ciocolată-Cireșe

Inel De Tort Cu Cafea Cu Ciocolată-Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați inelul de cafea cu ciocolată-cireșe. Această rețetă face 16 porții cu 239 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, apă, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Inel De Tort De Cafea, Inel De Tort Cu Cafea Portocalie, și Tort De Cafea Cu Inel De Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie mare de copt cu pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați fierberearola se amestecă cu drojdie (inclusă în cutie), zahăr, 2 linguri. unt și 1 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se formează un aluat zdrențuit. Pe o suprafață făinoasă, frământați aluatul timp de 5 minute puneți-l într-un vas ușor uns și întoarceți-l la strat. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste cireșe. Înmuiați timp de 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ApăApă
5
Într-un castron, amestecați cireșele, ciocolata, cacao, făina, zahărul brun, extractul de migdale și restul de 4 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 18 inci (latura lungă cea mai apropiată de dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Răspândiți cu umplutură de cireșe, lăsând o margine de 3 inci de-a lungul laturilor mai lungi și o margine de 1 inch de-a lungul laturilor mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rulați ușor aluatul departe de dvs., creând un cilindru lung; ciupiți cusătura pentru a sigila. Poziționați cilindrul astfel încât cusătura să fie orientată în jos. Curba cilindru se termină împreună pentru a forma un inel și pinch se termină împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Așezați inelul pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați 16 felii distanțate uniform, dar tăiați doar două treimi în inel, păstrând intactă marginea interioară a inelului. Dați fiecărei felii o răsucire de 1/4, astfel încât umplutura să fie expusă. Bateți oul și 1 lingură. apă; perie peste inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
11
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe foaia de copt timp de 5 minute. Folosind două spatule, transferați inelul pe un suport de sârmă; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Bateți împreună zahărul și laptele cofetarilor pentru a forma o glazură, apoi stropiți peste tortul de cafea răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista