Inel De Pâine Cu Ceapă Elvețiană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 241 calorii. Dacă 70 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., inelul de pâine cu ceapă Elvețiană ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de mac, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui cu inel de brânză elvețiană și ceapă, Pâine De Ceapă Elvețiană, și Pâine Spirală De Ceapă Elvețiană.
Instrucțiuni
Presărați 1/2 linguriță de semințe de mac într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat.
Tăiați aluatul în patruzeci de 1-in. bucăți; așezați jumătate în tigaia pregătită.
Se presară cu jumătate din brânză și ceapă. Se acoperă cu 1 linguriță de semințe de mac; stropiți cu jumătate din unt. Repetați straturile.
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc. Inversați imediat pe un suport de sârmă.