Inel De Gelatină De Zmeură
Inelul de gelatină de zmeură durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 186 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.22 pe portie. 234 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ananas, cremă de brânză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Inel De Gelatină Sangria, Inel De Gelatină De Crăciun, și Inel De Gelatină De Var Portocaliu.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă zmeura, ananasul și sarea.
Se toarnă jumătate într-o matriță inelară de 8 căni acoperită cu spray de gătit; la frigider timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Lăsați amestecul de gelatină rămas să stea la temperatura camerei.
Într-un castron, bateți crema de brânză și smântâna până se omogenizează. Se întinde cu grijă peste gelatină în matriță; se acoperă cu amestecul de gelatină rămas. La frigider timp de 6 ore sau până când este ferm.