Indulgența fără vinovăție a Nogului de dovleac Vegan de casă
Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 204 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de rom, cuișoare măcinate, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Go Dairy Free are 16 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Trufe De Ciocolată Vegană Fără Vinovăție, Fără Lactate, Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), și Nutella sănătoasă de casă [grăsime redusă, fără zahăr, fără lactate și vegană!] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți tofu într-un blender.
Adăugați laptele nondairy, dovleacul, zahărul, scorțișoara, cuișoarele și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați crema, romul opțional (dacă utilizați), vanilia și cuburile de gheață.Se amestecă până se omogenizează, se spumează și se îngroașă.
Serviți imediat în pahare sau căni mici, garnisind cu nucșoară rasă și un băț de scorțișoară.