Indian Naan al II-lea
Indian Naan ii necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ghee, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Indiană Naan, Plită Naan (Pâine Plată Indiană), și Naan (Pâine Plată Dospită Indiană).
Instrucțiuni
Bateți apa caldă cu drojdia și zahărul până când drojdia este dizolvată. Acoperiți și lăsați să stea la loc cald timp de 10 minute.
Cerneti faina si sarea de trei ori intr-un bol mare adaugati amestecul de drojdie, jumatate din ghee si tot iaurtul.
Se amestecă într-un aluat moale, apoi se frământă pe o suprafață înmuiată timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un bol mare uns, acoperiți și lăsați să stea la loc cald timp de 1 1/2 ore sau până când aluatul are dimensiunea dublată .
Puneți aluatul în jos, apoi frământați timp de 5 minute. Împărțiți aluatul în 6 bucăți.
Rola fiecare piesă în 8 inch rotund naans.
Acoperiți o tavă pentru cuptor cu folie și ungeți folia.
Ungeți naanul cu puțin din ghee rămas și presărați cu o parte din kalonji. Gătiti naan pe rând sub un grătar foarte fierbinte timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se umflă și se rumenesc.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bergh Gruner Veltliner. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Bergh Gruner Veltliner]()
Bergh Gruner Veltliner
Galben deschis cu reflexe verzi strălucitoare, note fine de plante în nas, măr verde și pepene galben cu un indiciu de citrice, proaspăt și primitor pe palat. Juicy cum ar fi fructele crocante, structura de aciditate plină de viață, piper jucăuș cu unitate. Picant și mineral.