In-Sandiar
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? In-Sandiary ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 220 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de chili ancho, tequila blanco, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Așezați 1 uncie de suc de lămâie într-o farfurie.
Se amestecă sare kosher, zahăr și praf de chili ancho.
Se pune în a doua farfurie. Dip servire de sticlă în suc de lămâie, rotirea astfel marginea exterioară a sticlei devine umed. Repetați în a doua farfurie cu amestecul de sare chile.
Suc de pepene verde sau se amestecă bine într-un agitator de cocktail pentru a produce 2 uncii de suc de pepene verde. Se strecoară și se aruncă solidele.
Adăugați 2 uncii de suc de pepene verde, tequila, 1/2 uncii de suc de lămâie și sirop simplu într-un agitator de cocktail și umpleți cu gheață. Se agită bine. Umpleți paharul de servire cu gheață și strecurați băutura în pahar.