Impletitura de vacanta
Holiday Braid este un aperitiv care servește 16. O porție conține 256 de calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsime. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, nuci pecan, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ împletitură de vacanță, împletitură de pâine de vacanță și împletitură de mic dejun de sărbători.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în lapte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea, coaja de lămâie și cardamomul.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Adăugați amestecul de drojdie și ouul întreg; amesteca bine. Se amestecă cireșele, stafidele și nucile pecan.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut la loc cald timp de 1 oră (aluatul nu își va dubla volumul).
Punem aluatul în jos; împărțiți în patru bucăți.
Rulați trei bucăți în 15 inchi. frânghii. Corzi împletite; se aseaza pe o tava unsa cu unt. Împărțiți ultima porție de aluat în jumătate; rulați fiecare într-un 15-in. frânghie. Răsuciți frânghiile. Apăsați o adâncitură în centrul pâinii împletite; puneți aluatul răsucit în adâncime. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Bate galbenusul de ou si apa; ungeți pâinea.
Se coace la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți lejer cu folie; mai coaceți 20-25 de minute. Se răcește pe un grătar.
Combinați zahărul și laptele; se stropesc peste pâine. Decorați cu cireșe dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Tenuta di Capraia Chianti Classico. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.