Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate)

Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1102 calorii, 66g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de chinook hops-hop, simcoe hops - hop, row malt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate), St. Benedict Belgian Dark Strong Ale (Pentru Homebrewers avansate), și Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash-în cele 16,5 kilograme de cereale până la 150 de litri de apă f folosind 5 galoane de apă la aproximativ 161 de litri de apă pe kilogram (1,2 litri de apă pe kilogram). Se amestecă timp de 2 minute pentru a preveni aglomerarea bilelor de cereale, creând un piure consistent.
Acoperiți piureul, descoperind doar pentru a amesteca scurt la fiecare 20 de minute.
Încălziți 5,25 galoane de apă de spargere până la aproximativ 185 de grade F.
După zdrobire timp de 60 de minute, amestecați și spargeți. Ar trebui să aveți 7 până la 7,5 galoane în ceainic. Lăsați mustul să fiarbă și adăugați 1,25 uncii Columb hamei.
După fierberea unui total de 30 de minute, adăugați 1,25 uncii de hamei Centennial.
După fierberea unui total de 50 de minute, adăugați 2 uncii de hamei Simcoe și 2 uncii de hamei Centennial.
După ce a fiert în total 60 de minute, scoateți-l de pe foc și răciți-l folosind un răcitor de must.
Transferați la un carboy și luați o citire gravitațională
Oxigenați bine și fermentați la 65 până la 68 de minute timp de 7 până la 14 zile până la finalizare.
Transferați în carboy secundar și hamei uscat cu 4 uncii de Simcoe, 2 uncii de Centennial și 2 uncii de Chinook timp de 7 zile.
Sticlă sau butoi pentru un nivel mediu de carbonatare. Bea proaspăt pentru cele mai bune rezultate.