Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate)

Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate)
Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1102 calorii, 66g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de chinook hops-hop, simcoe hops - hop, row malt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate), St. Benedict Belgian Dark Strong Ale (Pentru Homebrewers avansate), și Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mash-în cele 16,5 kilograme de cereale până la 150 de litri de apă f folosind 5 galoane de apă la aproximativ 161 de litri de apă pe kilogram (1,2 litri de apă pe kilogram). Se amestecă timp de 2 minute pentru a preveni aglomerarea bilelor de cereale, creând un piure consistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Acoperiți piureul, descoperind doar pentru a amesteca scurt la fiecare 20 de minute.
3
Încălziți 5,25 galoane de apă de spargere până la aproximativ 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
După zdrobire timp de 60 de minute, amestecați și spargeți. Ar trebui să aveți 7 până la 7,5 galoane în ceainic. Lăsați mustul să fiarbă și adăugați 1,25 uncii Columb hamei.
5
După fierberea unui total de 30 de minute, adăugați 1,25 uncii de hamei Centennial.
6
După fierberea unui total de 50 de minute, adăugați 2 uncii de hamei Simcoe și 2 uncii de hamei Centennial.
7
După ce a fiert în total 60 de minute, scoateți-l de pe foc și răciți-l folosind un răcitor de must.
8
Transferați la un carboy și luați o citire gravitațională
9
Oxigenați bine și fermentați la 65 până la 68 de minute timp de 7 până la 14 zile până la finalizare.
10
Transferați în carboy secundar și hamei uscat cu 4 uncii de Simcoe, 2 uncii de Centennial și 2 uncii de Chinook timp de 7 zile.
11
Sticlă sau butoi pentru un nivel mediu de carbonatare. Bea proaspăt pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate89
Revista