Il Falconiere: tort de ciocolată aburit cu sos de vanilie

Il Falconiere: tort de ciocolată aburit cu sos de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Il Falconiere: tort de ciocolată aburit cu sos de vanilie. Această rețetă face 10 porții cu 882 calorii, 11g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână grea, cafea tare, păstăi de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă, Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino, și Tort de ciocolată cu sos de căpșuni și frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Unt și făină 10 ramekine și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți untul și zahărul într-o cremă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ouăle, bătându-le pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați rom și cafea. Cerneti faina, praful de copt si cacao intr-un bol, apoi incorporati-l in amestecul de unt. Îndoiți ușor perele, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă în ramekinele pregătite, umplând la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la bain-marie punând ramekins într-un vas de copt și umplându-l pe jumătate cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți timp de 10 minute, apoi creșteți temperatura la 350 de grade F și continuați să coaceți până când este setat, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Desfaceți pe farfurii individuale sau pur și simplu serviți în ramekins. Puneți sosul de vanilie peste prăjituri și garnisiți cu bucle de ciocolată (folosiți un cojitor de legume) sau boabe de cafea acoperite cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Sos De Vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Încălziți crema și păstaia de vanilie la fierbere, apoi reduceți rapid căldura. Într-un castron separat, bateți bine gălbenușurile și zahărul. Folosind o lingură de lemn, amestecați ouăle în smântână și continuați să gătiți la foc mic, amestecând continuu, timp de 5 minute, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Gust
12
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
13
adaugă note notele mele
14
editează notele mele
15
făcut
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista