Il Falconiere: tort de ciocolată aburit cu sos de vanilie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Il Falconiere: tort de ciocolată aburit cu sos de vanilie. Această rețetă face 10 porții cu 882 calorii, 11g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână grea, cafea tare, păstăi de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă, Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino, și Tort de ciocolată cu sos de căpșuni și frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Unt și făină 10 ramekine și lăsați deoparte.
Bateți untul și zahărul într-o cremă moale.
Adăugați ouăle, bătându-le pe rând.
Adăugați rom și cafea. Cerneti faina, praful de copt si cacao intr-un bol, apoi incorporati-l in amestecul de unt. Îndoiți ușor perele, dacă utilizați.
Se toarnă în ramekinele pregătite, umplând la jumătate.
Coaceți la bain-marie punând ramekins într-un vas de copt și umplându-l pe jumătate cu apă clocotită.
Coaceți timp de 10 minute, apoi creșteți temperatura la 350 de grade F și continuați să coaceți până când este setat, aproximativ 15 minute.
Desfaceți pe farfurii individuale sau pur și simplu serviți în ramekins. Puneți sosul de vanilie peste prăjituri și garnisiți cu bucle de ciocolată (folosiți un cojitor de legume) sau boabe de cafea acoperite cu ciocolată.
Încălziți crema și păstaia de vanilie la fierbere, apoi reduceți rapid căldura. Într-un castron separat, bateți bine gălbenușurile și zahărul. Folosind o lingură de lemn, amestecați ouăle în smântână și continuați să gătiți la foc mic, amestecând continuu, timp de 5 minute, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă lingura.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA