Iepure în Riesling cu legume de iarnă și ierburi proaspete

Iepure în Riesling cu legume de iarnă și ierburi proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați iepurele în Riesling cu legume de iarnă și ierburi proaspete. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap de la magazin și ridica CR aproxormme fra aprox.che, eșalotă, țelină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Legume Moi De Iarnă Prăjite Cu Ierburi, Somon simplu cu ierburi și legume proaspete, și Hârtie proaspătă de orez (primăvară/vară) rulouri cu ierburi și legume în.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit (175 Celsius).Topiți untul într-o tigaie peste o flacără moderată până se spumează. Aruncați șalotele, prăjind până când își eliberează parfumul și devin translucide. Rumeniți bucățile de iepure în unt și șalotă, aproximativ două minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați iepurele într-un brutar de lut sau cuptor olandez, apoi aruncați morcovii, napii și țelina în tigaie, prăjind până la parfum, aproximativ cinci sau șase minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați legumele în brutarul de lut sau cuptorul olandez cu bucăți de iepure rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se toarnă vin în brutarul de lut sau cuptorul olandez, apoi se acoperă și se coace la 350 de grade Fahrenheit (175 grade Celsius) timp de două ore și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți capacul, amestecați mazărea. Înlocuiți capacul și continuați să gătiți încă treizeci de minute.După ce iepurele este gătit, scoateți-l din cuptor și amestecați ierburile tocate și smântâna proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista