Iepure la cuptor și orez chorizo durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 531 calorii, 51G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo), Orez cu Chorizo și creveți(Arroz con Chorizo y Camarones), și Iepure sau pui la cuptor cu miere.
Instrucțiuni
1
Tăiați iepurele în aproximativ 20 de bucăți mici (lăsați osul înăuntru cereți măcelarului să facă acest lucru). Marinați în vin, ulei de măsline și cimbru timp de 1 oră sau peste noapte, dacă puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Iepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scurgeți iepurele din marinată, rezervând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Iepure întreg
4
Încălziți puțin ulei într-o caserolă superficială, rezistentă la flăcări și sfârâiți chorizo până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți chorizo și scurgeți excesul de ulei din vas. Rumeniti bucatile de iepure in 2 loturi si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până se înmoaie, apoi amestecați ardeiul și Roșia pură. Se amestecă orezul, apoi se toarnă peste marinada rezervată, bulionul și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Cuibărește iepurele în orez cu chorizo, acoperă, aduce la fierbere, apoi coace 40-50 de minute, sau până când orezul și iepurele sunt fragede și tot lichidul a fost absorbit. Se amestecă mazărea congelată pentru a se dezgheța, apoi se servește împrăștiată cu pătrunjel.