Iepure Galez (Rarebit)

Iepure Galez (Rarebit)
Welsh Rabbit (Rarebit) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 531 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar măcinat, sos worcestershire, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Welsh Rarebit Cu Iepure, Iepure galez ( Rarebit ) și sandvișuri cu roșii, și Welsh Rarebit.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic și amestecați brânza Cheddar și berea în untul topit. Gatiti si amestecati pana se topeste branza, aproximativ 5 minute, si scoateti-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UntUnt
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună oul, sarea, muștarul uscat, ardeiul cayenne și sosul Worcestershire într-un bol. Treceți treptat amestecul de ouă în amestecul de brânză, amestecând între adaosuri, până când amestecul de ouă este bine combinat. Întoarceți cratița în aragaz și amestecați la foc mic până când iepurele galez este fierbinte și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De MuștarPudră De Muștar
BrânzăBrânză
Iepure întregIepure întreg
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
BatetiBateti
BolBol
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista