Iepure fiert în bere belgiană

Iepure fiert în bere belgiană
Rabbit fiert în bere belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 68G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere belgiană, ciorbă de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Iepure fiert în bere belgiană, Piept Belgian Fiert Cu Bere, și Midii Belgiene Fierte Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de iepure pe un platou, presărați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute până la o oră. 2
3
Așezați făina pe farfurie. Dragă bucăți de iepure în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu (suficient de mare pentru a se potrivi bucăților de iepure într-un singur strat). Odată ce untul este topit și spumos, adăugați bucățile de iepure într-un singur strat în oală.  Se rumenesc pe o parte fără a amesteca timp de 5 până la 6 minute. Apoi întoarceți bucățile și rumeniți pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Scoateți pe o farfurie. 3
6
Adăugați ceapa feliată în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, răzuind și rumenind bucățile de iepure din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați căței de usturoi și cimbru, gătiți până când ceapa este moale și usturoiul destul de parfumat.4 creșteți căldura la mare și adăugați berea belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
AleAle
8
Lăsați-l să fiarbă un minut sau două, apoi adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Adăugați o jumătate de linguriță de sare și piperul negru proaspăt măcinat. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Așezați rădăcina de țelină tăiată cubulețe peste ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Așezați bucățile de iepure rumenite peste rădăcina de țelină. Aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti timp de 45 de minute sau pana cand iepurele este doar fiert si fraged. 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
TelinaTelina
Iepure întregIepure întreg
12
Scoateți bucățile de iepure din oală și păstrați-le la cald pe un platou. Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul cu o treime. Apoi, reduceți focul la minim, amestecați muștarul și zahărul. Gustați și adăugați mai multă sare și piper la nevoie. Feliați bucățile de carne de iepure în fâșii și reveniți la oală. Îndepărtați orice carne disponibilă din părțile din spate și din piept și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De IepureCarne De Iepure
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Iepure întregIepure întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați bucățile de servire în oală. Acoperiți și lăsați să se încălzească timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
15
Serviți cu pâine crustă, tăiței de ou sau pilaf de orez, împreună cu niște bere belgiană. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
AleAle
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista