Rabbit fiert în bere belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 68G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere belgiană, ciorbă de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Iepure fiert în bere belgiană, Piept Belgian Fiert Cu Bere, și Midii Belgiene Fierte Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bucăți de iepure pe un platou, presărați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute până la o oră. 2
3
Așezați făina pe farfurie. Dragă bucăți de iepure în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu (suficient de mare pentru a se potrivi bucăților de iepure într-un singur strat). Odată ce untul este topit și spumos, adăugați bucățile de iepure într-un singur strat în oală. Se rumenesc pe o parte fără a amesteca timp de 5 până la 6 minute. Apoi întoarceți bucățile și rumeniți pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Scoateți pe o farfurie. 3
6
Adăugați ceapa feliată în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, răzuind și rumenind bucățile de iepure din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați căței de usturoi și cimbru, gătiți până când ceapa este moale și usturoiul destul de parfumat.4 creșteți căldura la mare și adăugați berea belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ale
8
Lăsați-l să fiarbă un minut sau două, apoi adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați o jumătate de linguriță de sare și piperul negru proaspăt măcinat. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Așezați rădăcina de țelină tăiată cubulețe peste ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Așezați bucățile de iepure rumenite peste rădăcina de țelină. Aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti timp de 45 de minute sau pana cand iepurele este doar fiert si fraged. 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Telina
Iepure întreg
12
Scoateți bucățile de iepure din oală și păstrați-le la cald pe un platou. Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul cu o treime. Apoi, reduceți focul la minim, amestecați muștarul și zahărul. Gustați și adăugați mai multă sare și piper la nevoie. Feliați bucățile de carne de iepure în fâșii și reveniți la oală. Îndepărtați orice carne disponibilă din părțile din spate și din piept și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Iepure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Iepure întreg
Suc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Adăugați bucățile de servire în oală. Acoperiți și lăsați să se încălzească timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Serviți cu pâine crustă, tăiței de ou sau pilaf de orez, împreună cu niște bere belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper