Iepure fiert în bere belgiană

Iepure fiert în bere belgiană
Rabbit fiert în bere belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 68G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere belgiană, ciorbă de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Iepure fiert în bere belgiană, Piept Belgian Fiert Cu Bere, și Midii Belgiene Fierte Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de iepure pe un platou, presărați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute până la o oră. 2
3
Așezați făina pe farfurie. Dragă bucăți de iepure în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu (suficient de mare pentru a se potrivi bucăților de iepure într-un singur strat). Odată ce untul este topit și spumos, adăugați bucățile de iepure într-un singur strat în oală.  Se rumenesc pe o parte fără a amesteca timp de 5 până la 6 minute. Apoi întoarceți bucățile și rumeniți pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Scoateți pe o farfurie. 3
6
Adăugați ceapa feliată în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, răzuind și rumenind bucățile de iepure din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați căței de usturoi și cimbru, gătiți până când ceapa este moale și usturoiul destul de parfumat.4 creșteți căldura la mare și adăugați berea belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
AleAle
8
Lăsați-l să fiarbă un minut sau două, apoi adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați o jumătate de linguriță de sare și piperul negru proaspăt măcinat. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Așezați rădăcina de țelină tăiată cubulețe peste ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Așezați bucățile de iepure rumenite peste rădăcina de țelină. Aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti timp de 45 de minute sau pana cand iepurele este doar fiert si fraged. 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
TelinaTelina
Iepure întregIepure întreg
12
Scoateți bucățile de iepure din oală și păstrați-le la cald pe un platou. Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul cu o treime. Apoi, reduceți focul la minim, amestecați muștarul și zahărul. Gustați și adăugați mai multă sare și piper la nevoie. Feliați bucățile de carne de iepure în fâșii și reveniți la oală. Îndepărtați orice carne disponibilă din părțile din spate și din piept și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De IepureCarne De Iepure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Iepure întregIepure întreg
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați bucățile de servire în oală. Acoperiți și lăsați să se încălzească timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Serviți cu pâine crustă, tăiței de ou sau pilaf de orez, împreună cu niște bere belgiană. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
AleAle
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista