Iepure fiert cu Radicchio caramelizat și Salsa Verde
Iepurele fiert cu radicchio caramelizat și Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 13,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1455 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ardei iute, linguri generoase ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Radicchio fiert și paste de ceapă caramelizate, Salsa Verde Carne De Porc Fiert, și Pui De Salsa Verde Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, cimbru, oregano, sare și piper. Dragează iepurele în făina condimentată și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Iepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o oală mare, prăjiți uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul și ardeiul iute pentru a infuza uleiul cu aromele lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți rozmarinul și ardeiul iute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Așezați bucățile de iepure condimentate în tigaie și gătiți timp de 7 până la 10 minute, pe ambele părți, până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați rozmarinul rezervat, ardeii iute întregi și usturoiul înapoi în tigaie și adăugați măslinele, vinul și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se introduce la cuptor și se gătește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Când este gătit, scoateți iepurele din oală cu o lingură pliată și așezați-l pe un platou. Reduceți lichidul rămas la foc mare până când acoperă spatele lingurii și turnați peste platoul de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoi
9
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Se servește cu Radicchio caramelizat și Salsa Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Apa Plus 2 Linguri Sare
11
Se taie capetele radicchio în jumătate și se sotează în 2 linguri de ulei de măsline la foc mic timp de 15 până la 20 de minute, răsturnând periodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri Sare
12
Între timp amestecați pătrunjelul, caperele, hamsiile, lămâia și 1 cană de ulei de măsline într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Stropiți salsa verde peste radicchio gătit și serviți cu iepurele.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Drappier Brut Nature Andrixt și Michel Pinot Noir doza Zero. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Drappier Brut Nature Andrixt Și Michel Pinot Noir Doza Zero
Pentru iubitorii de senzații pure am creat un Pinot Noir cuv 100% fără doză. Conține doar zahărul rezidual natural al vinului la mai puțin de 2g pe sticlă. În plus, utilizarea unui minim absolut de sulf conferă vinului libertatea de a se exprima total. Pe nas există fructe clare și în același timp coapte. Pe palat este vertical și pur, cu finețe și prospețime abundente.Vermilion de culoare aurie. Nas de struguri negri proaspăt presați, de fructe roșii, albe și citrice. Gust amplu cu carne de piersic de vie și buchet de plante aromatice. Mici note picante în finisaj. O șampanie fină, strâns legată, de mare puritate.Ideal ca aperitiv. Acompaniamentul perfect pentru fructe de mare, sashimi sau chiar brânză moale de capră.