Iepure fiert cu muștar și fenicul

Iepure fiert cu muștar și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 81G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iepure—tăiat în 2 picioare, muștar dijon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Iepure Fiert Cu Muștar Dijon Și Vin Alb, Iepure Fiert, și Iepure Fiert.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați muștarul Dijon și semințele de muștar. Condimentează părțile de iepure cu sare și piper.
Întindeți muștarul pe toate bucățile de iepure. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați bucățile de iepure și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; întoarceți bucățile cu grijă pentru a păstra cât mai multă crustă de muștar pe iepure.
Transferați iepurele pe o farfurie.
Adăugați ceapa, feniculul, cimbru, rozmarin și salvie în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați vinul și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Cuibărește bucățile de iepure în legume.
Acoperiți tigaia și fierbeți iepurele în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 50 de minute, până când este fraged. Descoperiți și fierbeți timp de 10 minute mai mult, până când bucățile de iepure sunt glazurate.
Transferați iepurele pe o farfurie. Aruncați ierburile. Se fierbe sosul la foc mare până când lichidul se reduce cu două treimi, aproximativ 5 minute. Condimentați cu sare și piper și readuceți bucățile de iepure în sos pentru a se încălzi.
Se servește în boluri puțin adânci peste mămăligă.