Iepure fiert cu muștar și fenicul

Iepure fiert cu muștar și fenicul
Iepure fiert cu muștar și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 81G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iepure—tăiat în 2 picioare, muștar dijon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Iepure Fiert Cu Muștar Dijon Și Vin Alb, Iepure Fiert, și Iepure Fiert.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați muștarul Dijon și semințele de muștar. Condimentează părțile de iepure cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți muștarul pe toate bucățile de iepure. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bucățile de iepure și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; întoarceți bucățile cu grijă pentru a păstra cât mai multă crustă de muștar pe iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Iepure întregIepure întreg
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Transferați iepurele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
7
Adăugați ceapa, feniculul, cimbru, rozmarin și salvie în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați vinul și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Cuibărește bucățile de iepure în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Acoperiți tigaia și fierbeți iepurele în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 50 de minute, până când este fraged. Descoperiți și fierbeți timp de 10 minute mai mult, până când bucățile de iepure sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați iepurele pe o farfurie. Aruncați ierburile. Se fierbe sosul la foc mare până când lichidul se reduce cu două treimi, aproximativ 5 minute. Condimentați cu sare și piper și readuceți bucățile de iepure în sos pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Se servește în boluri puțin adânci peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista