Iepure cu varză acră: Coniglio con Krauti

Iepure cu varză acră: Coniglio con Krauti
Iepure cu varză acră: Coniglio con Krauti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 584 calorii, 89G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți boabe de piper, untură, iepure și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana, și Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet).

Instrucțiuni

1
Clătiți iepurele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare de mare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți untura de 1/4 cană la foc mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați jumătate din bucățile de iepure, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
4
Scoateți carnea rumenită și gătiți carnea rămasă. Puneți deoparte pe o farfurie acoperită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Adăugați untura rămasă și încălziți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
6
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute, până când este translucidă, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați varza și boabele de piper, reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 8 minute. Se amestecă ocazional pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8
Întoarceți bucățile de iepure în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți imediat.
11
Așezați toate ingredientele într-o oală de 6 litri și acoperiți. Se aduce la fierbere peste flacără mare și se reduce la foc mic. Gatiti acoperit 40-50 de minute, amestecand frecvent sau pana cand este foarte fraged. Poate fi reîncălzit cu mare succes.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista