Iepurași Dolofan

Iepurași Dolofan
Dolofan iepurași este un lactate gratuit rețetă cu 16 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 142 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, gumdrops, coloranți alimentari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dolofan Soț Trufe, Dolofan Soțul Clatite, și Dolofan Soț Scoarță sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle și apa; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Rezervați 1 cană de aluat. La aluatul rămas, amestecați colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați un 1/4-in. gaură la colțul a două pungi de plastic sigure pentru alimente; umpleți una cu aluat roz și una cu aluat simplu.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Folosind aluat roz, pipeți un 4-in. x 2 în. inel oval pe o foaie de copt unsă pentru fața de iepuraș. Pipe două ovale pentru urechi. Folosind aluat simplu, centre de țeavă pentru urechi și obraji pentru față. Pipe aluat roz suplimentar pentru a umple complet urechile și fața. Repetați cu bătăile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Tăiați capetele inferioare ale gumdrops; folosiți vârfuri rotunjite pentru nasuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
5
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
6
Se coace la 375 CP timp de 4-6 minute sau până se fixează. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se scoate la rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista