Idei în budinca de ciocolată a alimentelor

Idei în budinca de ciocolată a alimentelor
Ideile din budinca de ciocolată a alimentelor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 605 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de mare, lapte, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Idei de prânz înapoi la școală și budincă rapidă de ciocolată (fără lactate, Paleo, fără cereale), Idei în macaroane și brânză alimentare, și Tort De Foi De Catifea Roșie {&Alte Idei De Mâncare Valentine!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți gălbenușurile de ou, făina de tapioca și zahărul într-un blender și amestecați la viteză mică până formează o pastă de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați smântâna, laptele, sarea și vanilia într-o cratiță setată la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Întoarceți blenderul care conține amestecul de ou și tapioca la loc. Rapid și cu atenție, turnați amestecul de lapte fierbinte în blender și creșteți viteza la mediu. Căldura va găti gălbenușurile de ou și va permite tapioca să se îngroașe până la consistența maionezei groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
TapiocaTapioca
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Cu blenderul pornit, adăugați ciocolata în etape, astfel încât să fie emulsionatăîn budincă. Când se adaugă toată ciocolata, strecurați burduful într-un castron de servire (sau șase boluri individuale) și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a-l transfera la frigider pentru a se răcicomplet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista