Iaurt și sos Sumac

Iaurt și sos Sumac
Iaurtul și sosul Sumac necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 93 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vinete prăjite cu cărbune, sumac, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Iaurt și sos Sumac, Burgeri de dovlecei de curcan cu sos de iaurt-Sumac, și Supă de roșii prăjită cu crutoane Haloumi, iaurt și Sumac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți usturoiul, iaurtul, 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță de sumac într-un castron mediu; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
SumacSumac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți sosul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Așezați vinetele deasupra. Se condimentează cu sare, se stropește cu ulei și se presară cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SumacSumac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Faceți înainte: iaurtul și sosul Sumac se pot face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
SumacSumac

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista