Iaurt În Stil Orientul Mijlociu

Iaurtul în stil Orientul Mijlociu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte integral, sare, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Castraveți Cu Iaurt Din Orientul Mijlociu, Aperitiv Tahini și iaurt din Orientul Mijlociu, și Chiftele de miel condimentate din Orientul Mijlociu cu Pitan și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o sită cu un strat dublu de prosoape de hârtie și așezați peste un castron.
Bateți iaurtul cu sare și lingura în sită.
Lăsați să se scurgă, acoperit și răcit, cel puțin 12 ore și până la 2
Între timp, prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică și grea uscată, scuturând ocazional tigaia, până devine aurie, aproximativ 2 minute.
Bateți împreună uleiul, menta și cimbru într-un castron, apoi adăugați semințe de susan prăjite și răciți, acoperite, până la 24 de ore.
Aduceți amestecul de susan la temperatura camerei, apoi stropiți-l peste lebneh (iaurt îngroșat).