Puiul marinat cu iaurt cu ciuperci și cartofi dulci este un fără gluten felul principal. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 440 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 236 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, ciuperci cremini, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Portobello marinat pui întreg umplut cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie, Friptură de flanc marinată cu soia dulce cu ciuperci, și Cartofi la cuptor cu Ciuperci sotate și iaurt.