Reteta iaurt Parfait Bar poate fi făcută în aproximativ 15 minute. O porție conține 706 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, primești un mic dejun care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită afine, portocale mandarine, iaurt de vanilie și granola. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și Parfait de Granola), parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe, și parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Împărțiți iaurtul uniform între 3 boluri. La 1 dintre bolurile de iaurt, adăugați gemul de căpșuni, la următorul adăugați gemul de boysenberry și gemul de piersici în al treilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Boysenberries
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă până se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de servit.
4
Împărțiți ingredientele rămase în boluri individuale. Când sunteți gata să serviți, aliniați câteva pahare mici, bolurile cu iaurt și bolurile cu toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați linguri în fiecare dintre boluri și lăsați oaspeții să-și stratifice propriile parfaituri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat