Iaurt Panna Cotta

Iaurt Panna Cotta
Iaurtul Panna Cotta ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 289 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, coajă de portocală, iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iaurt Panna Cotta, Panna Cotta Cu Iaurt De Vanilie, și Iaurt Grecesc Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/4 cană cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea, fără a amesteca, până când gelatina este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Între timp, turnați restul de 1 3/4 căni de cremă într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie în smântână, apoi adaugă fasolea (dacă folosești extract de vanilie, adaugă după iaurt, mai jos), zahărul și coaja de portocală; se amestecă până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
IaurtIaurt
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
6
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Îndepărtați boabele de vanilie și coaja de portocală și lăsați să se răcească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
8
Adăugați iaurt (și extract de vanilie, dacă utilizați) și amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
IaurtIaurt
9
Periați ușor o matriță cu tub de 4 căni (sau opt forme de 1/2 cană) cu ulei; se toarnă amestecul de smântână în matriță. Acoperiți și răciți până se fixează, 8 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Chiar înainte de servire, desfaceți: rulați ușor un cuțit între panna cotta și părțile laterale ale mucegaiului pentru a slăbi. Inversați o placă peste matriță și, ținând placa și matrița împreună, întoarceți-o; ridicați matrița. Dacă panna cotta nu alunecă ușor, scufundați mucegaiul chiar sub jantă în apă caldă timp de aproximativ 2 secunde; ridicați, uscați fundul matriței și repetați pentru a inversa pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista