Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat
Iaurtul grecesc înghețat acidulat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 843 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zară, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat, Mărturisirea # 77: sunt un dependent de iaurt înghețat ... iaurt înghețat grecesc, și Iaurt Înghețat Cu Lămâie Acidulată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zahăr cald, sirop de porumb, apă și sare într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Se transferă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Se amestecă iaurtul, zeama și sucul de lămâie și se răcește până se răcește foarte mult, 3 până la 6 ore.
Congelați iaurtul în aparatul de înghețată.
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.
Iaurtul congelat păstrează 1 săptămână.