Iaurt Grecesc Labneh

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați iaurtul grecesc Labneh. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 58 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ierburi, iaurt grecesc fage, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, și Brioșe cu iaurt grecesc cu ciocolată + modalități de a introduce mai mult iaurt grecesc în dieta copilului tău.
Instrucțiuni
Tapetați o sită mare cu pânză de brânză;așezat peste un castron mediu adânc.
Puneți iaurtul în sită.Adunați marginile de tifon laacoperiți iaurtul.
Se pune la frigiderși se lasă să se scurgă 2-3 zile.
Stoarceți ușor oriceexcesul de lichid; aruncați lichidul încastron (iaurtul va fi foarte grosși seamănă cu brânza moale de capră).
Rulați iaurtul în bile de 3/4".
Locîntr-un borcan de sticlă de 8 uncii.
Bateți uleiul, ierburile și lămâiaeste într-un castron mic pentru a combina.Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste iaurt în borcan. Se acoperă; se pune la frigider și se lasămarinat timp de cel puțin 8 oreși până la 2 săptămâni.