Iaurt Grecesc Labneh

Iaurt Grecesc Labneh
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați iaurtul grecesc Labneh. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 58 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ierburi, iaurt grecesc fage, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, și Brioșe cu iaurt grecesc cu ciocolată + modalități de a introduce mai mult iaurt grecesc în dieta copilului tău.

Instrucțiuni

1
Tapetați o sită mare cu pânză de brânză;așezat peste un castron mediu adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
2
Puneți iaurtul în sită.Adunați marginile de tifon laacoperiți iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
3
Se pune la frigiderși se lasă să se scurgă 2-3 zile.
4
Stoarceți ușor oriceexcesul de lichid; aruncați lichidul încastron (iaurtul va fi foarte grosși seamănă cu brânza moale de capră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
IaurtIaurt
5
Rulați iaurtul în bile de 3/4".
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
RolaRola
6
Locîntr-un borcan de sticlă de 8 uncii.
7
Bateți uleiul, ierburile și lămâiaeste într-un castron mic pentru a combina.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă peste iaurt în borcan. Se acoperă; se pune la frigider și se lasămarinat timp de cel puțin 8 oreși până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista