Iaurt De Casă
Iaurtul de casă ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte praf, iaurt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 120 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 2 minute. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Iaurt Vegan De Casă (Iaurt Tofu), Iaurt Vegan De Casă (Iaurt Tofu), și Iaurt De Casă.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 căni de apă într-un recipient sigilabil de 1 litru și se amestecă iaurtul până se dizolvă.
Bateți laptele praf până se omogenizează complet. Umpleți cu apă rămasă și amestecați. Închideți capacul și puneți-l într-un loc cald timp de 12 până la 15 ore. Folosesc un cuptor cu gaz (oprit) sau chiar un tampon de încălzire. Se dă la frigider, până se răcește înainte de servire.