Iaurt cu castraveți și mentă (Kheere Ka Raita)

Iaurt cu castraveți și mentă (Kheere Ka Raita)
Reteta iaurt cu castravete si menta (Kheere Ka Raita) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen prăjite, sare, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Castravete Rodie Și Mentă Raita - O Baie De Iaurt, Castravete-Menta Raita, și Castravete Mentă Raita.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista