Iaurt Congelat Peach
Iaurtul congelat Peach ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 120 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, piersici, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Iaurt congelat Peach, Iaurt Congelat Peach, și Iaurt De Piersici Congelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați piersicile într-un blender; acoperiți și procesați până la piure. Pune deoparte.
Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă zahărul. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina si zaharul sunt dizolvate.
Într-un castron mare, combinați iaurtul, piureul de piersici și amestecul de gelatină până la amestec.
Se toarnă într-un 9-in fără grăsime. farfurie pătrată. Acoperiți și congelați timp de 3-4 ore sau până când se fixează parțial.
Se taie în bucăți și se pune într-un castron mare; bate la viteză medie până se omogenizează.
Transferați într-un recipient congelator. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore.